

Táto medzinárodná norma špecifikuje požiadavky na systém manažérstva bezpečnosti potravín, ktorý zosúľaďuje kľúčové prvky zabezpečenia potravinovej bezpečnosti, keďže zahŕňa aj zásady systému analýzy nebezpečenstva a kritických kontrolných bodov a kroky jeho aplikácie.
Systém manažérstva bezpečnosti potravín zahŕňa najmä dodržanie legislatívnych požiadaviek SR a EÚ na výrobu potravín a ich uvádzanie na trh, splnenie všeobecných zásad správnej výrobnej a hygienickej praxe a v neposlednom rade stanovenie systému kritických kontrolných bodov (HACCP).
Norma ISO 22000 je aplikovateľná na všetky organizácie, ktoré sú zahrnuté v stupni potravinárskeho reťazca, bez ohľadu na ich veľkosť či prevádzky, a chcú vyjadriť svoj záväzok implementáciou systému poskytujúci sústavne bezpečné výrobky.
Potrebujete poradiť ohľadne ISO 22000 systému manažérstva bezpečnosti potravín?
Neváhajte nás kontaktovať na telefónnom čísle +421 905 325 399, alebo vyplňte krátky formulár nižšie a my vám zavoláme.
Máte otázky ohľadom našich služieb alebo máte záujem o cenovú ponuku? Zanechajte nám vaše kontaktné údaje a my sa vám ozveme čo najskôr.